Stop svær blødning

Voldsom blødninger under menstruationen

Sæt en elastisk lige under i storetås negl (ikke strammere end at det er behageligt), hvis du har voldsomme menstruationsblødninger over flere dage i din cyklus. Det er der her et lille tricks som du måske kan have gavn af.
Det kan kun bruges som symptom lindring her og nu – mange kan undgå håndklæder i sengen, timelige skiftninger og så videre. Der kan gå optil et døgn før den reelle virkning står ind.

AV MIT UNDERLIV

Placer dine 4 fingre over din indvendige ankelkno – altså på indersiden af skinnebenet, hvor man lettest kan mærke knoglen. Mærk efter en lille fordybning i huden eller et meget ømt område. Når du har fundet det, er det bare i gang med kærlige tryk og cirkulerende massage!!

Punktet virker endnu bedre hvis du allerede begynder nu eller når du alligevel sidder foran tv’et 🙂

Akupunktur eller akupressur handler om at sætte gang i energiflowet – og hvis energien i vores krop ikke kan flyde frit, giver det smerter eller gener. Det er ikke altid at det kan klares ved et enkelt punkt, kontakt mig for flere gode punkter eller en fuld behandling.

En måde at afhjælpe din cyklus på er: Kærlighed til KVINDEPUNKTET!

Kvindens lod

Vi er udstyret med et underliv – hvilket betyder, at vi som kvinde i vores del af verdenen skal menstruere omkring 500 gange i løbet af livet. Men det er ikke meningen, at vores underliv skal være en belastning! Hverken menstruation eller ægløsning skal gøre ondt!… Det er heller ikke meningen, at der skal være uregelmæssigheder, voldsomme humørsvingninger, blødning ved ægløsning, ekstrem ømme bryster eller styrtblødninger osv. Alle disse symptomer er tegn på ubalance i kroppen.

 

En normal cyklus:

I den vestlige verden starter menstruationen for os skønne kvinder mellem 11-16 år (gennemsnit 12,8 år). Hvis menstruationen ikke er kommer inden man er 16 år, er det tegn på en ubalance.

Dag 1 Menstruationens første dag Brat fald i østrogen og progesteron. Nekrose og udskillelse af livmoder væggen 

Dag 6 Efter menstruationen Folliklen vokser. Østrogen niveau er stigende, pga. FSH

Dag 12-14 Midt-cyklus, ægløsning Folliklen brister og ægget frigives. Corpus luteum vokser

Sidste dag 28 Præ-menstruation Progesteron er stigende, østrogen er dalende


Alt for mange kvinder er desværre negativ påvirket af deres cyklus. Nogen kvinder vælger, for at dæmpe deres symptomer, en hormonbehandling som stopper ægløsningen, men det er jo blot en symptom behandling og ikke nødvendigvis en helbredelse.

Akupunktur har en god effekt imod de mange forskellige cyklus gener. Bivirkning: mere energi i hverdagen 😉

Kontakt mig, så vi kan få løsnet op for de ubalancer der generer din cyklus.