Velværebehandling – handler hos Jelling akupunktur behagelig forkælelse af kroppens meridianbaner og energiflow. Det handler om at give hjernen ro, at mærke kroppen og skabe flow i meridianerbanerne som er kilden til balancen i vores krop og sind. 

 

Meridianer

MeridianMassage

Afslappende meridianmassage hos Jelling akupunktur, har som Akupunkturen udgangpunkt i meridianbanerne. Derfor kan behandlingen tilpasses dig og dine behov. Hvis fx. du har et ønske om at få styrket dit immunforsvar og hele din vejrtrækning vil behandlingen primært have sit fokus på dine hænder og arme. 
Hovedparten af dem, som vælger en MeridianMassage  ønsker velværesfølelsen under behandlingen, at få løsnet op i stivheden i krop og meridianbaner samt et generelt energiboost. I de tilfælde tager MerdianMassagen primært udgangspunkt i de meridianer som løber i dine fødder og ben. Det er nemlig stærke meridianer, som bl.a. har stor indvirkning på flowet i kroppen – derfor energi, hovedpine, søvn, stress osv.
Nogen synes det minder om fodmassage, da behandlingen her inkluderer en del tryk og massage på fødder og tær – men jeg arbejder ud fra de kinetiske principper. Derfor afbalancerende akupunktur – uden nåle.
Behandlingen får overvældende mange positive tilbagemeldinger, fra de dejlige mennesker, som har fået meridianmassage hos mig.
Det er en stærk behandling, som støtter din krop til ro og velvære.
Det eneste du skal gøre er: at komme, ligge dig godt tilrette på briksen og nyde forkælelsen.

CuppingMassage

Placer dine 4 fingre over din indvendige ankelkno – altså på indersiden af skinnebenet, hvor man lettest kan mærke knoglen. Mærk efter en lille fordybning i huden eller et meget ømt område. Når du har fundet det, er det bare i gang med kærlige tryk og cirkulerende massage!!

Punktet virker endnu bedre hvis du allerede begynder nu eller når du alligevel sidder foran tv’et 🙂

Akupunktur eller akupressur handler om at sætte gang i energiflowet – og hvis energien i vores krop ikke kan flyde frit, giver det smerter eller gener. Det er ikke altid at det kan klares ved et enkelt punkt, kontakt mig for flere gode punkter eller en fuld behandling.

Cupping

Jeg var vildt træt efter jeg kom hjem og gik i koma et par timer. Det var næsten som at være skæv…
Jeg har bøvlet med højre fod, men ellers har energiniveauet været i top. Jeg har også virkelig kunnet mærke kroppen arbejde og rense ud og givet et energiboost både fysisk og psykisk. Det hele har ligesom føltes mere i balance (hvis man altså ser bort fra en forvreden fod).
Maven var kortvarigt bedre, men da den har givet problemer i årevis, går det nok ikke over på én gang. Jeg fik faktisk den værste omgang mavekramper længe natten efter og så var det som om, der blev renset helt ud og så har det fundet et normalt leje igen.

Alt i alt var det en super positiv oplevelse og jeg var faktisk en lille smule overrasket over HVOR effektiv den var.

Tak for dejlig behandling. Jeg har mærket meget i min krop efter behandlingen!

Jeg kom på toilette x flere dagene efter – syntes ikke jeg havde et problem men må erkende at jeg har været forstoppet. Jeg havde også kvalme – ikke voldsomt kvalme – men det er noget jeg normalt ikke har!

Jeg har haft en masse murren i underlivet – lette mens smerter og troede flere gange at jeg skulle bløde – men ingen blod! Men fornemmelse her af! Jeg vil faktisk sige at jeg har reageret mere på denne behandling end da jeg fik nåle første gang. Jeg er meget positiv overrasket og syntes det har givet mig meget.

Tak for dig søde Iben – du er en dejlig kvinde.

Kære Iben, jeg kommer hos dig ca. en gang i måneden for at få sugekopper. Det løsner vidunderligt op i min nakke og skuldre og jeg er bare så glad for det. Jeg er helt afslappet når jeg går igen og det er ligesom nok til at holde spændingshovedpinen væk.
Hvis der stadig sidder lidt spændinger i nakken efter de der sugekopper, så trykker du lige i mit øre, på min hånd eller fod – og så løsner det med det samme! Tak for det. Du er også helt nede på jorden og skør på en sød måde. Du får et stort 5-tal af mig.