GRATIS E-BOG OM DIN CYKLUS

Længere nede kan du download din gratis E-bog om chokolade, underliv og fantastiske punkter – som hjælper dig og din krop!

Kvindens lod

Vi er udstyret med et underliv – hvilket betyder, at vi som kvinde i vores del af verdenen skal menstruere omkring 500 gange i løbet af livet. Men det er ikke meningen, at vores underliv skal være en belastning! Hverken menstruation eller ægløsning skal gøre ondt!… Det er heller ikke meningen, at der skal være uregelmæssigheder, voldsomme humørsvingninger, blødning ved ægløsning, ekstrem ømme bryster eller styrtblødninger osv. Alle disse symptomer er tegn på ubalance i kroppen.

 

En normal cyklus

I den vestlige verden starter menstruationen for os skønne kvinder mellem 11-16 år (gennemsnit 12,8 år). Hvis menstruationen ikke er kommer inden man er 16 år, er det tegn på en ubalance.

Dag 1 Menstruationens første dag Brat fald i østrogen og progesteron. Nekrose og udskillelse af livmoder væggen 

Dag 6 Efter menstruationen Folliklen vokser. Østrogen niveau er stigende, pga. FSH

Dag 12-14 Midt-cyklus, ægløsning Folliklen brister og ægget frigives. Corpus luteum vokser

Sidste dag 28 Præ-menstruation Progesteron er stigende, østrogen er dalende


Alt for mange kvinder er desværre negativ påvirket af deres cyklus. Nogen kvinder vælger, for at dæmpe deres symptomer, en hormonbehandling som stopper ægløsningen, men det er jo blot en symptom behandling og ikke nødvendigvis en helbredelse.

Akupunktur har en god effekt imod de mange forskellige cyklus gener. Bivirkning: mere energi i hverdagen 😉

Kontakt mig, så vi kan få løsnet op for de ubalancer der generer din cyklus.

Hvad kan du selv gøre…

Nogen gange kan du ikke selv gøre noget som helst for at få det bedre – men andre gange kan du.
Når man taler om underlivet og de smerter der for mange høre med, findes der et google-hav af gode råd og fif.

Det jeg har erfaret er: at man skal have løsnet op for flowet og energien i underlivet – for så kan kroppen bedre rettet op  – rette ind og justere, så du ikke oplever dit underliv så smertefuldt.

Et simpel ting, kan være vejrtrækning – trækker du vejret helt ned i maven?
Det er vigtigt for det hjælper til at energien flyder mere frit.

Herudover er akupunktur eller akupressur ret effektivt – der er nemlig et redskab, som sættergang i energiflowet. Hvis energien i vores krop ikke kan flyde frit, giver det smerter eller gener.
Det er ikke altid at det kan klares ved et enkelt punkt eller to hjemme i sofaen – men det er da et forsøg hver!

Hvis det ikke er nok, eller du ønsker mere, så må du altid kontakte mig for flere gode punkter eller behandling.

Herudover finder du lidt fif og triks, som måske kan hjælpe dig.

DOWNLOAD E-BOGEN OM DIN CYKLUS

Kvinde – du fortjener alle fif i bogen til at få det bedre med dit underliv.
Her kan du læse om chokolade, kamillethe og kroppens vidunderlige punkter som fx. kan lindre menstruationssmerter.

Milt6

AV MIT UNDERLIV

SANYINJIAO er et enestående punkt, som aldrig må undervurderes. Det er ikke så vigtigt, hvorfor og hvornår dit underliv lader sig bemærke – dette punkt er altid godt.

Hvis nu ikke har ondt nu, men kan se på din kalender at du får ondt lige om lidt. Så skal du bare igang, punktet virker endnu bedre hvis du allerede begynder nu eller når du alligevel sidder foran skærmen.

Selvom det i mange kredse er kaldt kvindepunktet, er det særdeles godt til mange mænd også – de har jo også et underliv. Dog skal du undgå dette punkt hvis du er gravid.

Placer dine 4 fingre over din indvendige ankelkno – altså på indersiden af skinnebenet, hvor man lettest kan mærke knoglen. Mærk efter en lille fordybning i huden eller et meget ømt område. Når du har fundet det, er det bare i gang med kærlige tryk og cirkulerende massage!!

Energi zoner

Energi til underliv og bækken

Nogen gange handler det om at sætte gang i bevægelse og energiflowet i hele bækkenområdet. 
Flere kvinder som lider af forstoppelse, har også udfordringer og smerter i forbindelse med menstration – der mangler simpelthen flow i bevægelse i hele området. Hvis du også lider af forstoppelse, er der dog andre punkter som formenligt vil være mere effektive for dig. 
Zonerne som er vist på billedet, kan være med til at få løsnet for primært lænd, bækken og underliv.  

Stop svær blødning

Voldsom blødninger under menstruationen

Sæt en elastisk lige under i storetås negl (ikke strammere end at det er behageligt), hvis du har voldsomme menstruationsblødninger over flere dage i din cyklus. Det er der her et lille tricks som du måske kan have gavn af.
Det kan kun bruges som symptom lindring her og nu – mange kan undgå håndklæder i sengen, timelige skiftninger og så videre. Der kan gå optil et døgn før den reelle virkning står ind.