Behandling mod myggestik og andre insektbid
– det handler om at reducere generne efter de blodtørstige insekter og særligt myg! 

 

Myggestiksbehandling

Særligt om myg – kend din fjende.

Det er faktisk kun hunmyggen som stikker – og det gør hun fordi, at hun skal bruge dit blod for at lave æg. Hendes spyt forhindrer dit blod i at størkne – og hun kan hun bare suge løs! Det er altså hunmyggens spyt, som får det til at klø. Vi reagere meget forskelligt på enzymerne i hendes spyt. Nogle har overhovedet ingen gene heraf – og vil nærmest påstå at de ikke får myggestik, andre kan ikke holde sommeren ud pga. myggene. Men faktisk har undersøgelser vist, at vi får lige mange myggestik – det er bare forskelligt, hvor aggressivt vores krop reagerer myggespyt!

Hunmyggen har en veludviklet lugtesans og kan lugte mennesker op til 50 m væk og ydermere kan hun flyve op til 4 timer uden pause… derfor er det nærmest umuligt at slippe væk – når myggen først har fået færden af menneske. 
Normalt går myg i dvale, og derfor er der ikke mange som får myggestik om vinteren. Men der er aldrig garantier – for hvis du “vækker” en hunmyg fra hendes dvale, er hun med stor sandsynlighed klar til at suge dit blod.

Reagerer din krop kraftigt på myggestik? Klør det så voldsomt, at du ofte kradser hul? Hæver stikkene så meget op, går der næsten inflamation i det? Eller får du bare rigtig rigtig mange?
Så kan du enten overveje at flytte til Island (der er ingen myg), eller book en tid mod myggestiks behandling her hos Jelling Akupunktur 🙂 

MyggeStiksBehandling

Akupunktur er ret effektiv til at begrænse mængden myggestik og insektbid. Udover at reducere mængden af synlige og generende stik og bid betydeligt – gør behandlingen at de stik du måske alligevel oplever, hæver og kløe mindre.

Behandlingen indebærer ca. 2 akupunkturnåle og tager cirka 15 min. Som regel er en behandling tilstrækkeligt, men i de tilfælde hvor det ikke er anbefales det at få endnu en behandling.
Det er individuelt om 1 behandling holder i mange år, eller det er nødvendigt med en behandling hvert år. Det tager vi som det kommer 🙂

80-90% har stor glæde af behandlingen.

Jeg anbefaler at du få behandlingen inden myggene for alvor bliver blodtørstige midt i juni! Men det er aldrig for sent.

 

Nål myg

Kan varmt anbefale Iben… Mine 2 døtre (hhv. 9 og 13 år) samt en veninde har fået behandling af Iben imod myg…
Det var en positiv oplevelse fra start til slut, mere empatisk menneske skal man lede længe efter ❤️
Og behandlingen gav en markant forbedring 👍 🙏 ❤️ vi er SÅ glade

Jeg har fået en behandling mod myg. Jeg synes det hjalp meget, og hvis jeg får brug for en slags behandling igen, vil gerne ha’ behandlingen hos dig…..