Nada

det handler om at få den stabileserende indre ro, som støtter dig til at håndtere livet.

Nada – ingen snak.

NADA er et pusterum hvor dit sind og nervesystem får ro – en slags meditativ selvomsorg.

Kort fortalt er NADA en metode, som hjælper med at stabilisere dig – fysisk som psykisk. NADA er recovery og empowerment og derfor ikke rettet mod særlige diagnoser, men du kan bruge det, i de situationer hvor du har brug for stabilitet, bedre håndtering af følelser, stress eller kognitive funktioner.

Midt i tankemylder og for meget uro, har Nada behandling hos Iben skabt mig et åndehul. Som om nålene langsomt skruer ned for kroppens alamberedskab, for rodet søvn og for mange tanker. Det at behandlingen både virker her og nu, men også over tid, gør at styrken lidt efter lidt vender tilbage. Mere balance og mere ro. Jeg ville ønsker at jeg havde kendt til Nadas effekter langt tidligere i livet, og kan varmt anbefale NADA hos Iben.

NadaBehandling

Helt lavpraktisk indebære Nadabehandling 5 små nåle i hvert af dine øre, som støtte dit sind og din krop til en stille pause. Det kan hjælpe dig til bedre søvn, større pytknap, mere kontrolleret vrede, mindre raskløshed, øge dit fokus osv.

Når du kommer, skal du sætte dig godt tilrette. Så snart du føler dig klar, sætter jeg nålene i dine øre. Herefter skal du sidde med nålene i 45-60 minutter – uden telefon, samtale eller andre forstyrrende elementer. Når tiden er gået tager jeg nålene ud igen.   

Det er svært at sige, hvor mange gange du skal have Nada for at opleve den ønskede effekt. Omvendt kan jeg spørge dig, i hvor lang tid har du haft stess-symptomer? Problemer med at sove? Tankemylder?.. osv.

Nogle mennsker reagerer rigtig hurtigt på NADA, andre skal have kontinuerlige behandlinger for at opnå målet. Det afhænger helt af, hvordan du har det.
I almindelighed vil jeg anbefale dig behandling 2 gange om uge i 4 uger. Herefter kan vi tage en evaluering i forhold til, hvordan du har det og din oplevelse med behandlingen. Her er det for nogen en god ide med flere behandlinger. Det kan også være en hyppigheden af behandling skal revurderes. 
 

Bivirkninger – der er aldrig beskrevet væsentlige bivirkninger ved NADA. Men ligesom akupunktur, massage eller bare fysiskaktivitet skaber Nada bevæggelse i meridianer og muskler. Det betyder, at du kan opleve varme eller kulde i kroppen – ømhed, træthed, snurrende fornemmelser, let uro, eller udrensningssymptomer. Vi er ikke ens og derfor er vores oplevelser også forskellige, men med det sagt – oplever de fleste dog bare ro og mere fredfyldhed. Vi du vide mere om de reaktioner, som kan opstå ved Nada behandling så klik her.

Afhængig af hvordan vi planlægger dit forløb, er det ikke sikkert at du er alene i rummet, men der vil være ro. Hvis du ønsker at vide mere om Nada, kan du læse meget mere på Nada-danmarks hjemmeside her.

Prisen afhænger selvfølgelig af konstellationen. Modtager du Nada-behandling som et åbentgruppe tilbud i de peridoer jeg tilbyder det, er det en anden pris end hvis du får Nada kombineret med anden behandling.
Kontakt mig – så kan vi tager en snak.

Jeg er uddannede NADA-øreakupunktører af Lars Wiinblad, som udbyder den eneste certificerede NADA-uddannelse i Danmark.

Efter et forløb med stress og angst, og et utal af forskellige behandlinger, kontaktede jeg Iben angående NADA behandling. Og det var en god beslutning! Iben tog varmt og imødekommende imod mig i hendes lille klinik, og jeg var med det samme tryg i hendes kyndige hænder. Jeg fik nåle i ørene, og vist også en i hovedbunden, og slappede derefter af i en lille times tid. Allerede ved 1. behandling havde jeg en helt anden ro og balance i kroppen. Jeg følte mig mere afslappet, men samtidig med mere energi, sov bedre om natten og havde mere styr på tankerne. Jeg har efterfølgende fået løbende behandlinger, og kan mærke stor forskel hvis jeg ikke får dem i en periode. Jeg anbefaler NADA til alle der døjer med uro, stress og lign.

Når Iben sætter nåle i mine øre, er det ligesom hun trykker på de knapper, der skruer ned for de dårlige tanker og så kan jeg bedre sove.
Dreng 11 år.