Velværebehandling

– er behagelig velvære og forkælelse af kroppen. Det handler om at give hjernen ro, at mærke kroppen, skabe flow i meridianerbanerne og fjerne ubehag. 

 

Meridianer

MeridianMassage

Afslappende MeridianMassage hos Jelling akupunktur føles som ren velvære. Det handler om at få løsnet op i stivhed i krop og meridianbaner, så du oplever mindre ubehag og mere energi.
Behandlingen tilpasses altid dig og dine behov – hvad enden du ønsker færre smerter i nakken, styrket immunforsvar eller en lettere vejrtrækning.
Vores primære meridianer løber gennem hele kroppen. De er alle betydningsfulde forskellige områder og funktioner i kroppen og de starter eller slutter alle på hånd eller fod. MeridianMassage hos mig er derfor primært her, og indebære afslappende massage og tryk.
Nogen synes at MeridianMassage fx minder om hånd- eller fodzoneterapi – men der er forskel. Jeg arbejder ud fra kinetiske principper og forståelse, hvorfor man kan sige det er afbalancerende akupunktur – uden nåle.

MeridianMassage får overvældende mange positive tilbagemeldinger, fra de mange dejlige mennesker, som har fået det.
Det er en stærk behandling, som støtter din krop til ro og velvære.
Det eneste du skal gøre er: at komme, ligge dig godt tilrette på briksen og nyde forkælelsen.

CuppingTerapi

Cupping kan minde om massage, men hvor man i alm. massage trykker det spændte væv og muskler sammen – er det i cuppingterapi omvendt. 

Cupping er en ældgammel behandlingsmetode, hvor man skånsomt trækker bindevæv og muskelvæv op og fra hinanden.

Jeg gør det med såkaldte “sugekopper”, som nænsomt via et undertryk løsner op for dit bindevæv, muskelvæv og sener. Sugekopper øger blodtilførelsen, særligt på dine belastede områder. Cupping er rigtig godt til bl.a. nakke, ryg, albuer og knæer.

Mange fortæller at cupping føles som massage – bare meget mere afslappende. Det er ret effektivt på stivhed og smerter i musklerne  – og så giver det de efterhånden meget “berømte” blå/lilla mærker.

Cupping

Jeg var vildt træt efter jeg kom hjem og gik i koma et par timer. Det var næsten som at være skæv…
Jeg har bøvlet med højre fod, men ellers har energiniveauet været i top. Jeg har også virkelig kunnet mærke kroppen arbejde og rense ud og givet et energiboost både fysisk og psykisk. Det hele har ligesom føltes mere i balance (hvis man altså ser bort fra en forvreden fod).
Maven var kortvarigt bedre, men da den har givet problemer i årevis, går det nok ikke over på én gang. Jeg fik faktisk den værste omgang mavekramper længe natten efter og så var det som om, der blev renset helt ud og så har det fundet et normalt leje igen.

Alt i alt var det en super positiv oplevelse og jeg var faktisk en lille smule overrasket over HVOR effektiv den var.

Tak for dejlig behandling. Jeg har mærket meget i min krop efter behandlingen!

Jeg kom på toilette x flere dagene efter – syntes ikke jeg havde et problem men må erkende at jeg har været forstoppet. Jeg havde også kvalme – ikke voldsomt kvalme – men det er noget jeg normalt ikke har!

Jeg har haft en masse murren i underlivet – lette mens smerter og troede flere gange at jeg skulle bløde – men ingen blod! Men fornemmelse her af! Jeg vil faktisk sige at jeg har reageret mere på denne behandling end da jeg fik nåle første gang. Jeg er meget positiv overrasket og syntes det har givet mig meget.

Tak for dig søde Iben – du er en dejlig kvinde.

Kære Iben, jeg kommer hos dig ca. en gang i måneden for at få sugekopper. Det løsner vidunderligt op i min nakke og skuldre og jeg er bare så glad for det. Jeg er helt afslappet når jeg går igen og det er ligesom nok til at holde spændingshovedpinen væk.
Hvis der stadig sidder lidt spændinger i nakken efter de der sugekopper, så trykker du lige i mit øre, på min hånd eller fod – og så løsner det med det samme! Tak for det. Du er også helt nede på jorden og skør på en sød måde. Du får et stort 5-tal af mig.